Ohjatut safarit räätälöitynä jokaiselle kelkkailijalle

Järjestämme mittatilaustyönä halutun mittaisen ja reitiltään halutun tasoisen kelkkasafarin. Lyhemmillä safareilla tarjoamme tauoilla lämmintä juotavaa ja pidemmälle ulottuvilla safareilla lounaat tunturikodassa kuuluvat tietysti asiaan. Kelkkailuun enemmän painottuville matkoille järjestämme useamman päivän mittaisia retkiä, jolloin yöpymiset ovat erilaisissa olosuhteissa ympäri Itä-Lappia ja jopa Pohjoiskalottia.
Reittivaihtoehdot vaihtelevat helpoista aina vaativiin saakka, joten jokaiselle löytyy jotakin ja varmasti saamme luotua ikimuistoisia hetkiä laajoissa erämaissa.
Moottorikelkkasafari jono talvisessa maisemassa auringolaskussa.
Punaisia moottorikelkkoja jonossa talvisessa maisemassa.

Kelkkailuvarusteet meiltä

Voit vuokrata meiltä Lynx Adventure 600 ACE moottorikelkan, joka on täydellinen matkakumppani niin pidemmälle safarille kuin perheen pilkkiretkellekin. Hinta sisältää varusteet kahdelle.Kelkka palautetaan tankki täynnä. Vahinkotapauksessa omavastuu 600 €.

Kelkkamme sijaitsevat Samperin Savotalla Savukoskella

Voit noutaa vuokrattavat moottorikelkat itse Samperin Savotan välinevarastoltamme osoitteesta Samperintie 34 tai kysyä hintaa kuljetukselle haluamaasi sijaintiin ja aikaan.

Yhteystiedot

Ensimmäinen tunti
50,00 €
Toinen tunti
30,00 €
Seuraavat tunnit
25,00 €
Päivävuokra (klo 9–18)
170,00 €
Vuorokausi
200,00 €
Toinen vuorokausi
160,00 €
Seuraavat vuorokaudet
100,00 €
Kelkkailu/ulkoiluvarusteet (Kypärä, alusmyssy, haalari, kengät, kintaat, pipo, kaulahuivi)
25,00 €/vrk